Je uitspreken naar iemand van wie je houdt of met wie je nauw samenwerkt kan om verschillende redenen vaak heel lastig zijn. Als de communicatie niet goed loopt, omdat je je niet durft uit te spreken, is er werk aan de winkel. Wat fijn dat je het niet in je eentje hoeft aan te gaan. Jullie zijn van harte welkom met z'n tweeën.

Naast wat ik hierboven heb beschreven bij de individuele aanpak, kijk ik bij duo’s naar de interactie. Wat gebeurt er tussen jullie? We gaan samen kijken wat er onbewust voor zorgt dat er irritatie ontstaat. En komen jullie hierdoor in een reactieve setting terecht waardoor je uit je kracht raakt? Dan ben je niet meer verbonden met jezelf en reageer je vanuit oude patronen. Hier gaan we mee aan de slag.  Zodat jij nu wél durft te zeggen dat jij je opgelaten voelt als je duo-partner je steeds verbetert tijdens 10-minuten gesprekken met ouders. Zodat je eindelijk uit spreekt dat je collega vaak te laat komt en de overdracht daardoor niet zorgvuldig gebeurt. Spreek je uit. Dat is goed voor de ander en voor jezelf.

 


   Heb je interesse in een van mijn diensten of ben je benieuwd wat ik voor je/jullie kan betekenen? Neem gerust contact op.
Ik maak graag tijd voor je.