Een groot deel van mijn werkzaam leven heb ik dienstverlening geleverd binnen de zorg en het onderwijs. Vanaf 1979 ben ik werkzaam in het onderwijs als lerares in het basisonderwijs, pabo, beroepsopleidingen en Fontys Hogeschool Mens en Gezondheid (vroeger HBOV). Daarnaast ben ik werkzaam in een praktijk voor coaching en psychotherapie gericht op individuele begeleiding. De afgelopen jaren heb ik mijn ervaring in deze sectoren vertaald in specifieke dienstverlening voor de zorg en het onderwijs. 

Mensen die werken in de zorg en in het onderwijs zijn vaak mensen-mensen. Ik werk graag met mensen met hart voor hun vak, en liefdevolle aandacht voor hun zorgvrager of leerling. Mensen die aandacht hebben voor het gevoelsleven van zichzelf en hun collega’s. Waar nabijheid en interactie, als het goed is, soepel verloopt. En als dit om wat voor reden niet zo is, dan help ik graag.

Mijn specifiek aanbod voor zorg is:

 

 


   Heb je interesse in een van mijn diensten of ben je benieuwd wat ik voor je/jullie kan betekenen? Neem gerust contact op.
Ik maak graag tijd voor je.